Tervetuloa opiskelemaan maailman mielenkiintoisinta alaa! Olet löytänyt tiesi Helsingin yliopiston biologian opiskelijoiden ainejärjestön, Symbioosi ry:n nettisivuille. Luvassa on pitkä mutta mehukas tietopaketti, joten pistä lukien.

Mikä Symbioosi? Mikä ainejärjestö? Symbioosi on niin bileitä, retkiä, opiskelua, edunvalvontaa kuin kahvinpuutteen taltuttamista – kaikki yhdessä samanhenkisten opiskelijoiden kanssa. Vaikka nimensä mukaan Symbioosi on biologian opiskelijoiden ainejärjestö, mielenkiintoiseen toimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa biologian alasta kiinnostunut Helsingin yliopiston opiskelija.

Ennen kuin tämä tervehdys venyy liian pitkäksi, seuraa olennainen kysymys: olethan avannut jo Alkion? Jokaisen fuksin olennaisin infopaketti on Symbioosin ja Helix ry:n käsialaa, ja sitä pääsee lukemaan ihan ilmaiseksi kuka vain Symbioosin Issuu-sivuilla. Opukseen kannattaa perehtyä, sillä se vastaa suurimpaan osaan fuksin päätä painavista kysymyksistä!

Symbioosin sääntömääräinen kevätkokous on pidetty, ja luonnonsuojeluapurahan saajat päätetty. Jaettavana oli tänä keväänä 2400 euroa.

 

 

Symbioosin sääntömääräinen syyskokous on jälleen valinnut hallituksen ja virkailijat tulevalle vuodelle! Syyskokous päätti myös päivittää virkanimikkeet sukupuolineutraaleiksi.