Nyt kun syyskokouksesta on toivuttu, on symbionttien marraskuu kulunut leffoja katsellessa. Kertsillä elokuvista on otettu katsantoon jo hämmentävimmät, eroottisimmat sekä pian myös huonoimmat. Leffamarraskuun sulkee 29.11. järjestettävä darraleffapäivä. Lisätietoa leffailloista on saanut listoilla, ja lisää on myös luvassa! Ja syyskokouksen viratkin ilmestynevät sivuille vielä ennen vuotta 2015!

Symbiontin ei kuulu kuitenkaan marraskuun jälkeen vaipua vielä kaamosmasennukseen, sillä koko joulukuulle on luvassa toimintaa! Joulukuu aloitetaan perinteisillä kaamossitseillä 5.12. Luvassa on todennäköisesti synkistelyä ja hämmentävyyttä, mutta niin perinteiset kun kaamossitsit ovatkin, niiden todellinen luonne selvinnee vain paikalle ilmestymällä.

Juhlakautta jatketaan 12.12. järjestettävillä Symbioosin pikkujouluilla Ravintolalaiva Wäiskissä. Luvassa lienee ainakin livemusiikkia sekä hyvää seuraa. Kaikkia symbiontteja ja symbiontinmielisiä fuksista wanhaan odotetaan paikalle!

Näillä näkymin saadaan järjestymään myös perinteistä perinteisempi Tuomaan päivän puurojuhla, tietenkin Tuomaan päivänä 21.12. ja Kasviksella. Puurojuhla selittänee nimellään tapahtuman luonteen.

Ja aivan lopuksi, Symbioosin vuosi huipennetaan ja juhlavuosi rysäytetään käyntiin kaukana pohjoisessa, Kilpisjärven biologisella asemalla 27.12.-3.1. Ilmoittautuminen exculle on jo tosin mennyt - excupelissä vain eniten hereillä olevat pärjäävät!