Kuten joku ehkä muistaakin, tänä vuonna 2015 Symbioosi ry täyttää 65 vuotta! Vuosijuhlavuoden kunniaksi on järjestetty jo kaikenlaista ulkomaanexcusta lähtien, mutta tämäkin juhlavuosi huipentuu perinteiseen tapaan vuosijuhlaviikkoon! Vuosijuhlaviikon 12.-18.10. ohjelmaan kuuluu esimerkiksi juhlaseminaari, pukulinturalli, sporabileet ja muuta huikeaa ohjelmaa, joten kalenteriin kannattaa tuolle viikolle jättää runsaasti tilaa!

Itse vuosijuhlat järjestetään Astoria-salissa lauantaina 17.10. Ilmoittautuminen juhlille aukeaa syksyllä, mutta frakkien ja mekkojen sovittelun voi huoletta aloittaa vaikka heti, sillä jokainen halukas varmasti mahtuu 250-paikkaisille juhlille mukaan! Tanssiharjoituksia juhlijoille järjestetään lähempänä juhlapäivää, ja infoa niistä ja muista käytännön asioista seuraa myöhemmin.

Lopuksi haluamme esittää pienen pyynnön kaikille uudemmille ja vanhemmille symbionteille. Haluaisimme juhlavuoden kunniaksi kerätä teiltä muistoja Symbioosiin, biologian opiskeluun tai vaikka muuten vain yliopistoelämään ja opiskeluaikaan liittyen. Tarinoista hauskimmat, erikoisimmat, liikuttavimmat ja yllättävimmät julkaistaan lokakuun alussa ilmestyvässä Juhla-Symbiontissa. Muistoja ja tarinoita voi lähettää meille seuraavan linkin kautta: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/62277/lomake.html

Kiitoksia muistoista ja lämpimästi tervetuloa Symbioosin 65. vuosijuhlille!

Hyvää kesänjatkoa toivotellen,

Julia Palorinne & Joni Ollonen
vuosijuhlamestarit
Symbioosi ry