Opiskelijoille on tehty useita kyseilyitä hallopedien ja muiden toimesta. Vastatkaa ja vaikuttakaa!

 

Biologian kandiohjelman palautelomake: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/69677/lomake.html

Alkiokysely: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/69676/lomake.html

Oppimiskeskuskysely: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/69682/lomake.html

 

Lue lisää saadaksesi lisätietoja kyselyistä!

 

Biologian kandiohjelman palautelomake:

Biologian kandiohjelman opiskelijaedustus kerää palautetta kandiohjelmasta! Kerro täällä, mikä koulutuksessa on ollut hyvää, mikä ollut huonoa ja mitä muuttaisit. Suurien muutosehdotusten lisäksi kaivataan erilaisia tuunausehdotuksia ja pikkuparannuksia kanditutkinnon sisällön parantamiseksi, joten näitä saa laittaa mahdollisimman paljon!

Vastaaminen ja mielipiteet mahdollisimman monelta ovat tärkeitä, sillä näin voimme taata opiskelijoiden mielipiteiden kuulumisen kandiohjelman parantamisessa! Samoin näin voimme taata, etteivät ohjelman muutokset vastaa vain rajatun joukon tarpeita! Joten kaikki kynnelle kykenevät biologit vastaamaan! Vuodella tai opintojen vaiheella ei ole väliä

Alla linkki palautelomakkeeseen
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/69677/lomake.html

 

Alkiokysely:

Fuksit ja tuutorit ja muut! Alkiota halutaan parantaa ja parhaiten se toimii palautteen avulla. Jos Alkiossa oli jotain hyvää tai huona, kerro siitä. Jos sinulla on parannusehdotuksia, kerro myös siitä!

Vanha Alkio löytyy täältä: http://blogs.helsinki.fi/bytdk-fuksit/files/2015/05/Alkio.pdf

DL vastaamiseen on 17.4


Ohessa linkki lomakkeeseen:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/69676/lomake.html

 

Oppimiskeskuskysely:

Biok1:ssä sijaitsevasta Impact factorysta (ennen lasista välikäytävää oleva kaksikerroksinen toimisto/varastotila) suunnitellaan kampuksen oppimiskeskusta!

Jotta tilasta ei tulisi vain hohdokkaampaa luentosalia, kaivataan opiskelijoiden mielipteitä asian suhteen. Mitä sinä kaipaisit oppimiskeskukselta? Puitteita itsenäiseen opiskeluun (Kumpulan tapaan)? Tenttiakvaarioita? Lukutilaa? Hyviä ryhmätyötiloja? Sano, mitä kaipaisit hyvältä oppimiskeskukselta, ja katsomme, onko se toteutettavissa. Tärkeintä kuitenkin on, että opiskelijat pääsevät vaikuttamaan asiaan!

Ohessa linkki ehdotuslomakkeeseen:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/69682/lomake.html