Symbioosin vuoden 2019 hallituksen jäsenet ovat:

Puheenjohtaja: Elisa Nygård

Varapuheenjohtaja: Maare Arffman

Sihteeri: Annika Hämeenheimo

Taloudenhoitaja: Tinja Hyvönen

Kirjanpitäjä: Tomi Kiviluoma

Tiedottaja: Selma Sorri

Shokkelomestari: Saija Leinonen

Tirehtööri: Inkeri Liikanen

Kulinaristi: Tiia Laisi

Opintovastaava: Essi Roininen

Peli- ja kilpailuvastaava: Anni Kuivalainen

Yhdenvertaisuus- ja häirintäyhdyshenkilö: Julius Ulpovaara

Symbioosin vuoden 2019 koko virkailijakunnan löydät täältä!

Symbioosi ry julistaa haettavaksi apurahan luonnonsuojeluun.

Symbioosi ry:n luonnonsuojelurahaston vuotuinen apuraha myönnetään yhdistyksen kevätkokousen päätöksellä yhteen tai useampaan luonnonsuojelua edistävään hankkeeseen. Keväällä 2019 tulee rahastosta jaettavaksi 1500 euroa.

Vapaamuotoiset hakemukset kustannusarvioineen pyydetään lähettämään postitse osoitteeseen:

 

Luonnonsuojeluapuraha

Symbioosi ry

c/o

Elisa Nygård

Hämeentie 17B 32

00500 Helsinki

 

Luonnonsuojeluapurahan myöntöperusteet ovat seuraavat:

1.   Symbioosin luonnonsuojeluapuraha myönnetään luonnonsuojelua konkreettisesti edistävään toimintaan.

2.   Apurahaa ei myönnetä opinnäytetöihin.

3.   Apurahaa saaneen tahon on toimitettava Symbioosille raportti hankkeen edistymisestä myöntämisvuoden loppuun mennessä.

4.   Hakemukseen tulisi sisältyä vapaamuotoisesti vähintään tiedot hankkeen aikataulusta ja toteuttajasta, budjettiarvio sekä tiedot siitä, miten hanke edistää luonnonsuojelua.

5.   Symbioosi pidättää oikeuden jättää apuraha myöntämättä osittain tai kokonaan.

 

Hakemusten on oltava perillä aikavälillä  8.1.2019 – 14.2.2019. Annettua määräaikaa aikaisemmin tai myöhemmin tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Luonnonsuojelurahan jakamisesta päätetään Symbioosi ry:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa helmikuun lopussa. Päätös on kokouksen jälkeen nähtävillä yhdistyksen nettisivuilla osoitteessa www.symbioosi.org.

Lisätietoa hakemuksesta saa Symbioosi ry:n hallitukselta osoitteesta symbioosi-h(a)helsinki.fi tai suoraan Symbioosi ry:n puheenjohtajalta Elisa Nygårdilta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tervetuloa opiskelemaan maailman mielenkiintoisinta alaa! Olet löytänyt tiesi Helsingin yliopiston biologian opiskelijoiden ainejärjestön, Symbioosi ry:n nettisivuille. Luvassa on pitkä mutta mehukas tietopaketti, joten pistä lukien.

Mikä Symbioosi? Mikä ainejärjestö? Symbioosi on niin bileitä, retkiä, opiskelua, edunvalvontaa kuin kahvinpuutteen taltuttamista – kaikki yhdessä samanhenkisten opiskelijoiden kanssa. Vaikka nimensä mukaan Symbioosi on biologian opiskelijoiden ainejärjestö, mielenkiintoiseen toimintaan voi tulla mukaan kuka tahansa biologian alasta kiinnostunut Helsingin yliopiston opiskelija.

Ennen kuin tämä tervehdys venyy liian pitkäksi, seuraa olennainen kysymys: olethan avannut jo Alkion? Jokaisen fuksin olennaisin infopaketti on Symbioosin ja Helix ry:n käsialaa, ja sitä pääsee lukemaan ihan ilmaiseksi kuka vain Symbioosin Issuu-sivuilla. Opukseen kannattaa perehtyä, sillä se vastaa suurimpaan osaan fuksin päätä painavista kysymyksistä!